Каталог товарів

close

Jabra BIZ 2300 Mono USB MS (2393-823-109)

Ціна

Артикул: 2393-823-109

6834₴

Опис

       Jabra BIZ 2300 Mono USB MS (2393-823-109) - гарнітура на одне вухо з поролоновими гіпоалергенними амбушюрами, підключення через USB, широкосмуговий звук, гнучка штанга мікрофона з кутом обертання 360˚, посилений кевларовий кабель, наявність Сертифіковано для Microsoft Skype for Business/Lync.

       Jabra BIZ 2300 - це серія професійних гарнітур для контакт центру, призначена для фахівців, які розмовляють по телефону більшу частину робочого часу. Гарнітури ідеально підходять для контакт-центрів, вимоги яких – ефективність та висока продуктивність. Конструкція Jabra Biz 2300 дозволяє гарнітурі витримувати складні умови експлуатації в контактному центрі, що інтенсивно працює, а це означає менше замін гарнітур, менший час простою для вас і вашої команди і зниження сукупної вартості володіння. Широкосмуговий аудіодіапазон HD voice дозволяє розуміти кожне слово співрозмовника. Спеціально розроблені фільтри шумоподавлення в мікрофоні Air Shock усувають шум дихання та тріск. Інтуїтивно зрозумілий блок керування викликами на гарнітурі. Штангу мікрофона можна повертати на 360 °, не побоюючись зламати. Шнур посилений кевларовою ниткою підвищення міцності. Завдяки цьому він легко зможе витримати щоденні навантаження.

Основні характеристики Jabra BIZ 2300 Mono USB MS (2393-823-109):

  • Гарнітура на одне вухо з гіпоалергенними амбушюрами
  • Підключення по USB
  • Мікрофон з функцією шумоподавлення та широкосмуговий аудіодіапазон HD Voice
  • Надлегка конструкція, всього 49г.
  • Міцна конструкція - з штангою мікрофона, що повертається на 360°
  • Шнур посилено кевларовою ниткою
  • Сертифіковано для Microsoft Skype for Business/Lync

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника