Каталог товарів

close

Jabra Evolve 75 MS stereo (7599-832-109)

Ціна

Артикул: 7599-832-109

Уточнюйте

Опис

       Jabra Evolve 75 MS stereo (7599-832-109) – бездротова Bluetooth-гарнітура з функцією активного шумоподавлення. Активне шумозаглушення може практично повністю виключити неприємні низькочастотні звуки, такі як шум кондиціонера. У системі активного шумоподавлення для моніторингу та протидії навколишньому шуму використовуються сучасні мікрофони. Амбушюри зі шкірозамінника, індикатор зайнятості на двох навушниках, підключення через Bluetooth-USB-адаптер Jabra Link 370 (бездротовий зв'язок у радіусі до 30 м), наявність кнопки відповіді та регулювання звуку на гарнітурі. Укомплектований чохлом для транспортування. Сертифіковано для Microsoft Skype for Business/Lync.

       Jabra Evolve 75 – це серія професійних гарнітур із чудовим активним шумозаглушенням та вбудованим індикатором зайнятості для підвищення продуктивності праці. Evolve 75 забезпечує можливість підключення по Bluetooth до двох пристроїв та підтримує бездротовий зв'язок у діапазоні 30 м/100 футів.

       Можливість бездротового з'єднання Bluetooth (у комплект також входить USB-адаптер Jabra Link 370 для ПК). Подвійне підключення дозволяє одночасно з'єднати гарнітуру з комп'ютером та іншим пристроєм Bluetooth. До 15 години роботи в режимі розмови на одній зарядці. Також можна підключити USB-кабель та заряджати акумулятор під час використання гарнітури. Простий доступ до найбільш часто використовуваних функцій, таких як регулювання гучності та відключення звуку прямо на гарнітурі. Індикатор зайнятості включається автоматично під час розмови телефоном, показуючи колегам, що ви зайняті. Крім того, користувач може увімкнути його вручну, щоб його не турбували. Мікрофон із функцією шумозаглушення усуває фонові шуми.

Основні характеристики Jabra Evolve 75 MS stereo (7599-832-109):

  • Гарнітура на два вуха із технологією HD voice
  • Активне шумозаглушення
  • Підключення Bluetooth-USB-адаптер Jabra Link 370
  • До 15 годин роботи в режимі розмови
  • Амбушюри зі шкірозамінника
  • Індикатор зайнятості на двох навушниках
  • Мікрофон з функцією максимально ефективного шумозаглушення
  • Сертифіковано для Microsoft Skype for Business/Lync (MS)

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника