Каталог товарів

close

HP BLc3000 4 AC-6 Fan Trl ICE

Ціна

Артикул: 508665-B21

4299$

Опис

Полка HP BladeSystem c3000 призначена для блейд-серверів HP BladeSystem. c3000 доступна в стоечной конфігурації і конфігурації в корпусі Tower. Дана модель орієнтована на три сегменти ринку: 1) віддалені філії, що вимагають установки від 2 до 8 блейд-серверів; 2) компанії середнього розміру, що використовують від 3 до 100 серверів; і 3) великі підприємства з особливими вимогами до центрів обробки даних, включаючи систему живлення постійного струму або обмежені ресурси на енергопостачання і охолодження серверних стійок. Як і в разі моделі c7000, ПО Intelligent Management і Onboard Administrator надають повний контроль інфраструктурою блейд-серверів. Терабітних об'єднавча плата полки c3000 гарантує підтримку сучасних гігабітних мереж і надає можливість переходу на 10-гігабітні рішення в майбутньому.

Зручність управління і контролю

• Полка HP BladeSystem c3000 являє собою комплексне рішення для установки серверів , пристроїв зберігання (NAS або iSCSI), мережевих рішень і засобів управління електроживленням. Вона може розгортатися в будь-якому місці мережі.

Гнучка ІТ-інфраструктура з можливістю розширення в міру зростання потреб

• Попередньо налаштована і змонтована полку c3000 істотно спрощує процедуру додавання нових блейд-серверів.

Зниження попередніх капітальних витрат і поточних витрат на управління

• Вартість в 3 рази нижче вартості аналогічних монтованих в стійку серверів

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника